X Lahjakortti tutustumistunti LHYJ16

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:lukuvuosi 2018
Opetuskerrat:1
Kurssin koko:25
Kurssin alkamispäivä:2018-01-01
Hinta:69.00 €
Info:Osta lahjaksi laulua!

Haluaisiko ystäväsi, sukulaisesi tai perheenjäsenesi laulaa? Loistava lahjaidea on laulun tutustumistunti! Ostaessasi tämän tuotteen lähetämme sinulle kahden arkipäivän sisällä sähköisen, printattavan lahjakortin, joka on voimassa koko lukuvuoden 2018 (17.12.2018 asti). Kortti käy maksuksi kenen tahansa opettajamme yhdelle laulutunnille, kesto 45min.

Saatuaan kortin lahjan saaja ottaa meihin yhteyttä ja sopii suoraan kanssamme itselleen sopivan ajan laulutunnilleen. Sinun ei siis tarvitse lahjan antajana tietää koska hänellä on vapaata!

Jos haluat, että kirjoitamme lahjakorttiin saajan nimen, lähetä meille saman tien lahjan saajan tiedot sähköpostilla lauluavain@lauluavain.fi, niin tieto ehtii korttiin.

Lahjakortin hinta sisältää 45 minuutin laulutunnin (66€) lisäksi 3€ käsittelymaksua, kokonaishinta sis. 24% alv. Lahjakortin arvoa ei palauteta rahana.

Halutko pahvisen, "oikean" lahjakortin sähköisen sijasta? Lähetä tilauksesi tämän linkin sijasta suoraan sähköpostitse lauluavain@lauluavain.fi ja kerro toiveesi. Pahvisen kortin hinta on tuntihinta 66€ + 10€ postitus- ja käsittelykulut, kokonaishinta 76€ sis. 24% alv.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan