Lyhytkurssi Aloittelijoille ELLYK17

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:ti, to, pe 15.-18.8.2017
Opetuskerrat:3
Kurssin koko:15
Kurssin alkamispäivä:2017-08-15
Hinta:125.00 €
Info:Arasteletko laulamista? Koetko, että laulutaitosi on heikko tai onko laulamisesta vierähtänyt jo vuosikymmeniä? Väsyykö äänesi helposti tai onko se usein käheä? Nyt voit löytää vastauksia näihin ongelmiin. LauluAvaimen aloittelijan lyhytkurssilla tutustutaan yksinkertaisten ja selkeiden harjoitusten avulla omaan äänenkäyttöön. Opettajalla on runsaasti kokemusta aloittelevien aikuisten laulajien opetuksesta.

Kurssi soveltuu kaikille: ei tarvitse muistaa sanoja ulkoa, osata lukea nuotteja tai ylettyä korkeisiin ääniin; laulut lauletaan matalalta ja sanat saa opettajalta. Harjoitteiden kautta ja laulamisen lomassa ääntä pyritään "venyttelemään" ja äänentuottamista helpottamaan rauhallisilla ja helpoilla harjoituksilla. Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä koko ryhmän kanssa eikä kenenkään tarvitse laulaa yksin. Kurssilla myös liikutaan jonkin verran - pue siis mukavat vaatteet.

AIKATAULU

ti 15.8. klo 17.30-19.30
to 17.8. klo 17.30-19.30
pe 18.8. klo 17.30-19.30


Kurssin kesto: 3 x 2h. Ryhmä toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Otamme mukaan korkeintaan 15 osallistujaa.
Kurssilta voi jatkaa suoraan LauluAvaimen monipuolisille kursseille ja kuoroihin - katso lisätietoja nettisivuiltamme tai kysy opettajaltasi.
Opetuspaikkana on LauluAvaimen Kampin toimipiste. Osoite Lapinrinne 2, katutaso, C-rapun vierestä sisään. Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.6.2017.

*********************

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan peruuttamisen ehdoista voit lukea tarkemmin näiltä www-sivuiltamme kohdasta "maksu- ja peruutusehdot". Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Meillä voit maksaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä / Smartum Saldolla, kunhan ilmoitat siitä etukäteen toimistollemme.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan