Aloittelijan peruskurssi ALPKS17

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:alkaen 3.10. tiistaisin klo 17.00
Opetuskerrat:9
Kurssin koko:25
Kurssin alkamispäivä:2017-10-03
Hinta:230.00 €
Info:Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Koetko olevasi laulutaidoton, mutta haluaisit kuitenkin laulaa? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen? Aloittelijan peruskurssi soveltuu juuri sinulle!

Kurssin opettajalla on pitkä kokemus laulutaidottomina itseään pitävien, lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta. Isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma. Harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään selkeitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi, ja kokeillaan erilaisia apukeinoja mm. korkeisiin ääniin yltämiseen sekä tietysti lauletaan paljon!

Kurssi pidetään Töölön toimipisteellämme, Sandelsinkatu 2.

* Opetusviikot 3.10.-5.12.2017.
* Opetusta ei ole: 17.10.2017 (syysloma).
* Viimeinen kerta 5.12.2017.
* Koko LauluAvain-koulun yhteinen joulujuhla on ti 12.12. Juhlassa kurssilaiset pääsevät osallistumaan ja esittämään kurssilla opittua (huom! esiintyminen on ehdottoman vapaaehtoista!).
* Jos jokin kerta peruuntuu, varakerta on 19.12. Kampin toimipisteellämme.

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä niin kauan kuin kurssilla on tilaa. Lämpimästi tervetuloa!

***************************

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kurssipaikan peruuttamisen ehdoista voit lukea tarkemmin näiltä www-sivuiltamme kohdasta "maksu- ja peruutusehdot". Kurssin hinnasta 24% on arvonlisäveroa. Meillä voit maksaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä / Smartum Saldolla, kunhan ilmoitat siitä etukäteen toimistollemme.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan