Laulun ilo! -ryhmä ALJKES17

Opettaja:Hanna Lammi
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2017-09-27
Hinta:245.00 €
Info:HUOM! Kurssilla on jäljellä vain jonotuspaikkoja. Ole hyvä ja ilmoittaudu normaaliin tapaan ja otamme sinuun heti yhteyttä jos joku peruu osallistumisensa!

**********************

Syksyllä 2017 alkaa uusi Laulun ilo! -ryhmä, aina keskiviikkoisin klo 18.45.

Ryhmä soveltuu erityisen hyvin peruskurssin tai aloittelijan lyhytkurssin käyneille tai jossain LauluAvain-ryhmässä noin vuoden ajan mukana olleille. Mukaan voi kuitenkin tulla myös täysin uutena - mitään ennakkotaitoja ei edellytetä. Tarkoitus on luoda sellainen lauluryhmä, jossa pääpaino on yhdessä laulamisella, laulun ilon ja oman äänen löytämisellä. Tässä ryhmässä henkilökohtaista ohjausta ei ole, vaan porukalla tehdään, etsitään ja löydetään.

Opettaja tuo ryhmään laulettavaksi aluksi itse valitsemiaan lauluja, ja kauden edetessä myös ryhmäläiset itse voivat ehdottaa laulettavia lauluja. Opetus sisältää myös äänenkäytön ohjausta, pääpainona laulamisen helppouden ja vaivattomuuden sekä erilaisten laululukkojen avainten löytäminen.

Kausi alkaa ke 27.9.2017 ja syksyllä kokoonnutaan yhteensä 10 kertaa. Kausi päättyy LauluAvaimen joulujuhliin ti 12.12. ja mahdollisesti vielä ke 13.12. keräännytään yhdessä laulamaan ennen joululomaa. Opettaja tiedottaa itse kauden rakenteesta ja lopetuksesta ensimmäisellä kurssikerralla.

Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Lämpimästi tervetuloa löytämään laulamisen ilo!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan