Nuottimetsä sekakuoro NMS19

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 19.00
Opetuskerrat:13
Kurssin koko:30
Kurssin alkamispäivä:2019-09-03
Hinta:248.00 €
Info:Tule ilmaiseksi kokeilemaan ensimmäisiin harjoituksiin tiistaina 3.9.2019!

Nuottimetsä-kuoro harjoittelee Taivallahden peruskoululla, Eteläinen Hesperiankatu 38, sivurakennus, leikkisali. Harjoitukset ovat klo 19.00. Ilmoittaudu vain paikan päällä opettaja Minnalle ja tempaudu mukaan laulamaan! Jos päätät jäädä mukaan, jätä Minnalle lopuksi yhteystietosi ja saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi.

********************

Nuottimetsä on LauluAvaimen kaikille avoin sekakuororyhmä. Mukaan otetaan heti syyskuun alusta alkaen uusia halukkaita laulajia. Olitpa aloittanut laulamisen juuri nyt tai viisi vuotta sitten, voit tulla mukaan – jokaiselle löytyy kuorossa sopivaa laulettavaa lähtötasosta riippumatta! Nuottimetsä-kuoroon ei ole pääsykokeita eikä tasovaatimuksia, vaan ihan oikeasti mukaan voi tulla kuka vain. Kuorossa ei niinkään etsitä taiteellista tarkkuutta kuin laulamisen iloa, hyvää mieltä ja positiivista svengiä. Kappaleet lauletaan myös enimmäkseen melko matalalta, jotta kaikki pystyvät osallistumaan.

Kuoro laulaa sekä yksiäänisesti että kaksiäänisesti. Välillä lauletaan englanninkielisiä pop-kappaleita, mutta enimmäkseen laulut ovat kuitenkin suomen kielellä. Tarvittavat laulujen sanat ja nuotit saa opettajalta omaksi. Nuotteja ei tarvitse osata lukea, ja laulut opetellaan korvakuulolta opettajan mallista.

Harjoitukset ovat Taivallahden peruskoululla aina tiistaisin klo 19.00. Osoite on Eteläinen Hesperiankatu 38. Yhden laulukerran kesto on aina 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta on ti 3.9.2019.
Ilmoittautuminen tästä linkistä on sitova. Voit tutustua maksu- ja peruutusehtoihimme nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Hinta sisältää 24% alv. Tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan