Pop-lauluryhmä POPS19

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2019-08-22
Hinta:378.00 €
Info:Pop-lauluryhmässä lauletaan nimensä mukaisesti erilaisia pop- ja rockbiisejä käytännönläheisesti eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengeihin heittäytyen. Ryhmässä käydään läpi myös seuraavia teemoja: lauletun englannin lausuminen, rytmiikka sekä pop-kappaleiden taustastemmojen laulaminen. Erityisiä taitovaatimuksia kurssille tulijoille ei ole - sisältö on suunniteltu niin että jokainen pärjää mukana. Jos olet ihan aloittelija, ja pop-maailma kiinnostaa, voit hyvin osallistua ryhmään. Opettaja kyllä opastaa harjoituksiin sisään. Laulut ja harjoitukset opetellaan enimmäkseen kuuntelun ja toistamisen kautta, eli nuottejakaan ei tarvitse osata lukea.

Pop-ryhmässä ei ole henkilökohtaista laulunohjausta eikä tekniikkaopetus muutenkaan ole pääosassa tällä kurssilla. Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä ryhmän ja opettajan kanssa eikä ketään laiteta laulamaan yksin muiden edessä.
Kauden aikana kertoja on 14. Ensimmäinen kerta to 22.8.2019. Yhden kerran kesto on aina 1,5 tuntia (klo 17.00-18.30). Opetuspiste Kamppi, Lapinrinne 2. Opettaja ilmoittaa itse mahdollisista lomaviikoista ja korvauskerroista.

Kurssi perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi. Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan