Aloittelijan peruskurssi ALPKS19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2019-08-28
Hinta:300.00 €
Info:Kurssille on enää jonotuspaikkoja. Ilmoittaudu jonoon alla olevasta linkistä, niin otamme yhteyttä kun/jos joku peruuttaa paikkansa.

*************

Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Koetko olevasi laulupelkoinen tai suorastaan aivan laulutaidoton, mutta haluaisit kuitenkin laulaa? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen? Aloittelijan peruskurssi soveltuu juuri sinulle!

Kurssin opettajalla on pitkä kokemus laulutaidottomina itseään pitävien, lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta. Isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma.

Harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään selkeitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi, ja kokeillaan erilaisia apukeinoja mm. korkeisiin ääniin yltämiseen sekä tietysti lauletaan paljon! Sanat lauluihin saa opettajalta ja laulut lauletaan tarpeeksi matalalta, jotta kaikki pysyvät mukana. Nuotteja ei tarvitse osata!

Jos kaipaat apua erityisesti sävelkorkeuksien löytämiseen, saatat tarvita myös henkilökohtaista ohjausta. Meiltä voi ostaa yksityistunteja kurssin oheen, kysy lisää opettajaltasi. Aloittelijan peruskurssi ei sellaisenaan sisällä henkilökohtaista ohjausta.

Kurssi pidetään Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Kurssi alkaa keskiviikkona 28.8.2019. Kurssin kesto on klo 18.45-20.15 eli aina 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 12 kokoontumiskertaa. Opettaja kertoo kurssin alussa tarkemmin mahdollisista lomaviikoista ja kauden järjestelyistä.


************

Kurssille on vielä jonotuspaikkoja. Kurssimaksun tai osan siitä voi maksaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä tai SmartumSaldolla (ilmoitathan meille ennen kuin saat laskun, kiitos).
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan