Stemmalauluryhmä STEPK20

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2020-01-14
Hinta:378.00 €
Info:Stemmalaulukurssi on täynnä. Seuraava stemmalaulun peruskurssi alkaa elokuussa 2020.

**********************

Kurssilla tutustutaan moniäänisen laulamisen ihmeelliseen maailmaan! Iloisella porukalla lauletaan kaanoneita, kansanmusiikkia, poppia ja iskelmää - ja tehdään kaikesta kaksi- ja kolmeäänisiä harjoituksia. Ennakko-osaamista äänissä laulamisesta ei tarvita. Myöskään nuotteja ei tarvitse osata lukea, sillä laulut opetellaan korvakuulolta opettajan mallista. Tunneilla harjoitellaan samoja lauluja koko kauden ajan, jotta korva harjaantuisi erottamaan oman osuuden muiden äänistä ja säilyttämään oman laulukorkeuden.

Kurssi ei sisällä henkilökohtaista ohjausta, vaan kaikki harjoitukset tehdään opettajan johdolla porukassa. Kurssilla käydään lisäksi läpi terveen äänenkäytön ja laulutekniikan perusteita sekä yleisellä tasolla että laulettaviin kappaleisiin liittyen.

Stemmalaulun peruskurssi kokoontuu Kampin toimipisteellä (Lapinrinne 2) aina tiistaisin klo 17.00-18.30. Aloituspäivä ti 14.1.2020. EI HARJOITUKSIA: ti 18.2, 7.4.-14.4, varakerta 19.5.

Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Otathan yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävä kurssiin liittyen.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan