Alkeis-/jatkoryhmä 1 ALJKEK20

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2020-01-08
Hinta:378.00 €
Info:Ryhmässä lauletaan paljon yhdessä ja laulamisen lomassa tehdään äänenkäytön ja laulutekniikan helppoja ja selkeitä perusharjoituksia, joita kerrataan rauhalliseen tahtiin etenemällä. Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen ja avainten löytäminen erilaisiin laululukkoihin. Kaikki harjoitukset tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa yksin. Ryhmässä ei ole henkilökohtaista ohjausta.

Kaudella on 14 kokoontumiskertaa aina klo 18.45 - 20.15 (1,5h / krt). Aloituspäivä on alustavan tiedon mukaan viikolla kaksi (8.1.2020), opettaja vahvistaa aloituspäivän vielä tammikuussa.

Opetuspiste Kamppi, Lapinrinne 2. Kurssi perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Ilmoittautuminen on sitova. jos joudut perumaan paikkasi, veloitamme peruutuksesta käsittelymaksun. Alle viikko ennen kurssin alkua tehdyt peruutukset velvoittavat ehtojemme mukaisiin lisämaksuihin. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan