Seniorit jatkotaso SENJK20

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:torstaisin klo 13.30
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:15
Kurssin alkamispäivä:2020-01-09
Hinta:206.00 €
Info:Senioreiden jatkotason ryhmään voivat ilmoittautua kaikki noin 60+ -ikäiset naiset ja miehet, jotka ovat joskus jo jotakin laulaneet. Esimerkiksi senioreiden perustason ryhmästä, alkeiskursseiltamme tai kuoroistamme on mahdollista siirtyä tähän ryhmään. Mitään erityistä superlaulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse olla.

Kurssin sisältö:
Ryhmässä lauletaan paljon ja tehdään selkeitä, monipuolisia äänenkäytön harjoituksia ja tietenkin myös lauletaan paljon. Osa lauluista saatetaan laulaa kaksiäänisesti ja lisäksi niitä saatetaan kokeilla laulaa jo hieman korkeammalta kuin alkeistason ryhmissä. Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin.
Ryhmässä laulaessa virkistyvät niin ääni, keho kuin mielikin!

Missä ja milloin:
Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme. Osoite Lapinrinne 2, katutaso (C-rapun vieressä). Jokainen laulukerta kestää 1h 15min, aina torstaisin klo 13.30-14.45. Ensimmäinen kerta on to 9.1.2020. Yhteensä kevään aikana kertoja on 14. Kausi päättyy LauluAvaimen kevätjuhliin, joissa ryhmä esiintyy. Opettaja kertoo itse tarkemmin mahdollisista lomaviikoista ja korvauskerroista kauden alussa.

Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Maksu- ja peruutussääntöihimme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Tervetuloa laulamaan!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan