Pienryhmä TO1K20

Opettaja:Kaisa Karttunen
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2020-01-09
Hinta:510.00 €
Info:

LauluAvaimen pienryhmissä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opetus toteutetaan siten, että aluksi on kaikille yhteinen lämmittely, jonka jälkeen opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen vuoron perään. Näin ollen ryhmä myös soveltuu kaiken tasoisille. Oppilaat voivat tuoda omille vuoroilleen itse valitsemiaan lauluja, joita sitten käytetään oppimisen välineinä ja yhdessä lauletaan. Yksin ei kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa, vaan kaikki harjoitukset tehdään aina porukalla.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia on toimintaa, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä pienryhmä TO1 kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina torstaisin klo 17.00-18.30. Ensimmäinen kerta on to 9.1.2020. Ryhmä tapaa kevään aikana 14 kertaa.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta!
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan