Aloittelijoiden intensiivikurssi ALINTS20

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:torstai-iltaisin elo-syyskuu 2020
Opetuskerrat:4
Kurssin koko:20
Kurssin alkamispäivä:2020-08-20
Hinta:120.00 €
Info:Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen? Tai koetko olevasi aivan laulutaidoton, ja haluaisit kuitenkin laulaa? Tämä kurssi soveltuu juuri sinulle!

Laulaminen tuo paljon iloa elämään. Musiikin aivotutkimuksessa on löydetty lukuisia osoituksia siitä, miten yhdessä laulaminen voi lisätä koettua elämänlaatua sekä tuoda iloa ja energiaa elämään puhumattakaan monista terveyshyödyistä. Moni ei kuitenkaan uskalla laulaa. LauluAvain tarjoaa monenlaista opetusta myös aivan aloittelijoille. Vaikket olisi laulanut koskaan, meillä voit ja saat niin tehdä. Aloittelijoiden intensiivikurssin opettajalla on pitkä kokemus lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta.

Mitä siellä sitten tehdään? Ensinnäkin isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Opettaja laulaa myös mukana koko ajan. Selkeissä harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään simppeleitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi. Laulut ovat matalia, niin ettei äänen "loppumista kesken" tarvitse pelätä. Lisäksi kokeillaan erilaisia apukeinoja korkeisiin ääniin yltämiseen, ja moneen muuhun laulamisen "tekniikkaan" liittyvään asiaan.

Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma. Musiikkisali on iso ja tilava, ja turvavälit pystytään hyvin säilyttämään opetuksen aikana. Jokainen saa tulla mukaan omalla äänellään, omista lähtökohdistaan. Kurssin sisältö on suunniteltu niin, että aivan kaikki pystyvät osallistumaan lähtötasosta riippumatta. Osallistuminen ei siis edellytä minkäänlaista aiempaa kokemusta laulamisesta, nuotinlukutaitoa tai vastaavaa musiikillista osaamista!

Lämpimästi tervetuloa laulamaan, juuri sellaisena kuin olet!

AIKATAULU:
to 20.8. klo 18.00-19.30
to 27.8. klo 18.00-19.30
to 3.9. klo 18.45-20.15
(to 10.9. ei opetusta)
to 17.9. klo 18.45-20.15

PAIKKA:
Helsingin saksalainen koulu, musiikkisali, 4.krs. Osoite Malminkatu 14, Kamppi (sisäänkäynti Kampintorilta).

Kurssilta voi jatkaa suoraan aloittelijoille tarkoitettuun jatkoryhmään, joka kokoontuu samassa paikassa samaan aikaan 23.9. alkaen. Ilmoittautuminen jatkoon suoraan opettajalle kurssin lopuksi. Eikä mitään pääsyvaatimuksia sinnekään. Tervetuloa!

**********

Kurssille otetaan korkeintaan 20, mutta vähintään 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja sitä koskevat normaalit LauluAvaimen maksu- ja peruutusehdot. Hinta sisältää 24% alv.
Kurssi on täynnä