Alkeis-ja jatkoryhmä 1 ALJ1S20

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:keskiviikkoisin klo 18.50
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:10
Kurssin alkamispäivä:2020-08-19
Hinta:378.00 €
Info:Ryhmään voivat osallistua sekä ihan aloittelijat että jo vähän laulaneet.

Syyskauden kokoontumiskerroilla lauletaan paljon yhdessä ja laulamisen lomassa tehdään äänenkäytön ja laulutekniikan helppoja ja selkeitä perusharjoituksia. Harjoituksia kerrataan kauden mittaan rauhalliseen tahtiin etenemällä. Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen ja avainten löytäminen erilaisiin laululukkoihin. Kaikki harjoitukset tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa yksin. Ryhmässä ei ole henkilökohtaista ohjausta. Tunneille voi osallistua halutessaan myös etäyhteyden kautta.

Etäyhteyksiä ja/tai videomateriaalein opetusta voidaan käyttää osittain liveopetuksen korvaamiseen siinä tapauksessa, että korona-rajoitukset jälleen tiukkenevat.

Syksyn aikana on 14 kokoontumiskertaa aina klo 18.50 - 20.20 (1,5h / krt). Ensimmäinen kurssikerta on 19.8.2020. Keväällä ryhmässä laulaneet voivat ilmoittautua ennakkoon 8.8. saakka ja vapaaksi jääneet paikat avataan myyntiin 9.8.2020.

Opetuspiste Kamppi, Lapinrinne 2. Kurssi perustetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään seitsemän. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä