Nuottimetsä sekakuoro NMS20

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 19.00
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:35
Kurssin alkamispäivä:2020-09-01
Hinta:0.00 €
Info:HUOM! HUOM!
Helsingin kaupunki on ilmoittanut muutoksista koulujen salien iltakäyttöön. Opetus EI ALA VIELÄ 1.9. Tiedotamme heti kun saamme kaupungilta lisätietoa iltakäytön alkamisesta.

Alustavasti koko kauden hinta (12 kertaa) on 215,00€. Hinta vahvistuu kun tiedämme toteutuuko koko kausi 12 kertaa vai tuleeko kertoja vähemmän (alennettu hinta).

*************
Nuottimetsä-kuoro harjoittelee Taivallahden peruskoululla, Eteläinen Hesperiankatu 38, sivurakennus, leikkisali. Harjoitukset pidetään klo tiistaisin 19.00 - 20.30.

Nuottimetsä on LauluAvaimen kaikille avoin sekakuororyhmä, sekä miehille että naisille.
Mukaan otetaan heti syyskuussa uusia halukkaita laulajia. Korona-rajoitusten vuoksi keväällä katkennut lukukausi jatkuu siitä mihin maaliskuussa jäätiin, eli osaa lauluista on laulettu jo alkuvuodesta.
Olitpa aloittanut laulamisen juuri nyt tai viisi vuotta sitten, voit tulla mukaan. Nuottimetsään ei ole pääsykokeita eikä tasovaatimuksia, vaan ihan oikeasti mukaan voi tulla kuka vain. Kuorossa ei niinkään etsitä taiteellista tarkkuutta kuin laulamisen iloa, hyvää mieltä ja positiivista svengiä. Kappaleet lauletaan myös enimmäkseen melko matalalta, jotta kaikki pystyvät osallistumaan.

Kuoro laulaa sekä yksiäänisesti että kaksiäänisesti. Välillä lauletaan englanninkielisiä pop-kappaleita, mutta enimmäkseen laulut ovat kuitenkin suomen kielellä. Tarvittavat laulujen sanat ja nuotit saa opettajalta omaksi. Nuotteja ei tarvitse osata lukea, ja laulut opetellaan korvakuulolta opettajan mallista. Etäyhteyksiä tai videomateriaalein opetusta voidaan käyttää osittain liveopetuksen korvaamiseen siinä tapauksessa, että korona-rajoitukset tiukkenevat. Halutessasi voit myös osallistua mille tahansa kerralle etäyhteyden kautta joka tapauksessa.

Harjoitukset ovat Taivallahden peruskoululla aina tiistaisin klo 19.00. Yhden laulukerran kesto on aina 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta on HETI KUN KAUPUNKI ILMOITTAA TILAN AVAUTUMISESTA!

Ensimmäiselle kerralle (MILLOIN? SEURAA ILMOITUKSIAMME) voi tulla ilmaiseksi tutustumaan, eikä maksa mitään. Se on helppoa: tule paikalle, kerro kuoronjohtaja Minnalle, että olet tutustumassa, laula muiden mukana ja kerro lopuksi haluatko tulla ensi viikollakin.

Voit ilmoittautua myös suoraan tästä linkistä. Ilmoittautuminen linkin kautta sähköisellä lomakkeella on sitova. Tutustuthan maksu- ja peruutusehtoihimme nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Syyskauden hinta sisältää 24% alv. Tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille