Yhteislaulukurssi HDY1S20

Opettaja:Heidi Kiviharju
Aika:tiistaisin klo 18.45
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:10
Kurssin alkamispäivä:2020-08-18
Hinta:270.00 €
Info:Tykkäätkö yhteislaulusta mutta et ole aina varma miltä korkeudelta pitäisi aloittaa tai koska? Entä mitä ne suositut yhteislaulut olivatkaan? Mitä erilaisissa lauluissa pitäisi osata ottaa huomioon? Pitääkö toisia kuunnella vai laulaa vain itsekseen muiden seassa?

LauluAvain perustaa syksyllä uuden, paljon toivotun yhteislauluryhmän. Mukaan otetaan nyt syksyllä aluksi 8-10 oppilasta, jotta saamme pidettyä salissa hyvät turvavälit. Jos/kun korona hellittää, ryhmäkokoa kasavatetaan tammikuussa 2021 uusilla laulajilla.

Pääpaino tässä ryhmässä on yhdessä laulamisella, laulamisen rennolla perustekniikalla (laulutekniikan perusteita kerrataan koko syksyn rauhalliseen tahtiin) sekä monipuolisten, eri tyylisten laulujen laulamisella. Ei pääsyvaatimuksia eikä tarvitse osata tullessaan mitään, esim. laulaa tai lukea nuotteja. Kurssi on tarkoitettu sekä joskus laulaneille että aivan nollasta aloittaville yhteislaulusta kiinnostuneille. Opetukseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta.

Opetuspiste LauluAvain Kamppi, Lapinrinne 2. Kurssi alkaa ti 18.8.2020, kesto 10 x 1,5 tuntia, hinta 270,00€ (sis.24%alv). Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 30.6.2020. Ilmoittautuminen tästä linkistä on sitova. LauluAvain varaa oikeuden järjestää opetuksen osittain tarvittaessa etäyhteyden tai opetusvideioiden avulla mikäli korona-rajoitukset näin edellyttävät. Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille