Pop-ryhmä POPS20

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:18
Kurssin alkamispäivä:2020-09-10
Hinta:270.00 €
Info:Huom! joudumme siirtämään pop-ryhmän aloitusta viikolla.

Aloituspäivä vasta to 10.9.!

*******************

Sopii niin aloittelijoille kuin vähän jo laulaneille.

Pop-ryhmässä lauletaan nimensä mukaisesti erilaisia pop- ja rockbiisejä käytännönläheisesti eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengeihin heittäytyen. Ryhmässä käydään läpi myös seuraavia teemoja: lauletun englannin lausuminen, rytmiikka sekä pop-kappaleiden taustastemmojen laulaminen.

Erityisiä taitovaatimuksia kurssille tulijoille ei ole, esim. nuotteja tai rytmejä ei tarvitse osata lukea kuten ei muillakaan kursseillamme, eikä tarvitse osata laulaa nuotilleen. Lauluun iloon ja rytmeihin voi heittäytyä muutenkin!

Ryhmä kokoontuu Helsingin saksalaisen koulun (Malminkatu 14, Kamppi) isossa musiikkisalissa, jossa saadaan hyvät turvavälit säilytettyä laulajien välillä. Ryhmään otetaan korkeintaan 18 osallistujaa. Etäyhteyksiä tai videomateriaalein opetusta voidaan käyttää osittain liveopetuksen korvaamiseen siinä tapauksessa, että korona-rajoitukset tiukkenevat, ja osallistua voi halutessaan myös vaikka kokonaan etäyhteyden välityksellä.

Ryhmä aloittaa torstaina 3.9.2020. Ilmoittautuminen aukeaa 9.8.2020. Ilmoittautuminen on sitova, maksu- ja peruutusehdot luettavissa nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Hinta sisältää 24% alv. Lämpimästi tervetuloa!

(koodi 1/4 SM)
Ilmoittaudu tälle kurssille