Tuntipaketti KKE15S20

Opettaja:Kaisa Lindell
Aika:keskiviikkoisin klo 15.00
Opetuskerrat:14
Alkamispäivä:2020-08-12
Hinta:0.00 €
Info:Tuntipaketin voi ostaa kuka tahansa eikä minkäänlaista laulutaitoa tarvita eikä erillisiä pääsyvaatimuksia ole.

Tuntipaketti sisältää valitsemasi määrän yksityisiä laulutunteja, joiden kesto on 45 min. Tässä paketissa minimimäärä tunteja on 4x45min ja enimmäismäärä 14x45min, syyslukukauden 2020 aikana. Paketin hinta määräytyy tuntien määrän mukaan. Pakettien hinnat löydät valikosta kohdalta "hinnasto".

Voit itse vaikuttaa tuntien sisältöön, ja tuoda esimerkiksi juuri niitä lauluja, joita haluat laulaa. Tunneilla opettaja pystyy keskittymään juuri sinun äänesi haasteisiin ja auttamaan sinua löytämään sopivia avaimia laululukkoihisi. Opettaja voi laulaa tunneilla mukana, jos sinua häiritsee ajatus yksin laulamisesta - tai jos haluat, voitte harjoitella juuri sitä. Opettaja voi myös suositella sinulle ja äänellesi sopivaa ryhmäkurssia laajasta tarjonnastamme.

Tunnit ovat aina samaan aikaan ja samana viikonpäivänä, keskiviikkoisin klo 15.00-15.45. Tunnit pidetään Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Tuntien ajankohtaa ei voi muuttaa.

Ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautuessasi sitoudut ostamaan vähintään minimimäärän (4x45min) tunteja syyslukukaudelle 2020. Kauden rakenteeseen voit itse vaikuttaa: ilmoittauduttuasi opettajasi ottaa sinuun yhteyttä ja voitte yhdessä sopia millä viikoilla opetusta on ja millä ei, sekä tietenkin montako tuntia pakettiisi haluat. Syyslomaviikolla (vk42) ja pyhäpäivinä sekä joulun väliviikoilla opetusta ei ole.

Lauluharrastusta voi helposti jatkaa uudella tuntipaketilla tammikuusta 2021 saman opettajan ja aikataulun kanssa :)

Tervetuloa!

*********************
Huom! Luethan myös yksityistuntipakettien maksu- ja peruutusehdot ennen kuin varaat paketin, kiitos.
Ilmoittaudu tälle kurssille