Pienryhmä MA3S20

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2020-08-17
Hinta:510.00 €
Info:Tässä pienryhmässä harjoittelee useita vuosia laulamista harrastaneita ja laulujen vaatimustaso on jo hieman korkeampi. Ryhmässä on yksi vapaa paikka.

Pienryhmissä yhden kurssikerran kesto on aina 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia on toimintaa, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Pienryhmä MA3 kokoontuu Kampin päätoimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina maanantaisin klo 18.45. Ensimmäinen kerta on ma 17.8.2020. Opetukseen voi osallistua halutessaan etäyhteyden kautta. LauluAvain varaa oikeuden järjestää opetuksen osittain tarvittaessa etäyhteyden tai opetusvideoiden avulla mikäli korona-rajoitukset näin edellyttävät.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta!
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä