Pienryhmä TO2S20

Opettaja:Kaisa Lindell
Aika:torstaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2020-08-13
Hinta:510.00 €
Info:LauluAvaimen pienryhmissä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä siten, että aluksi on yhteinen lämmittely vaihtuvin teemoin, minkä jälkeen opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen vuoron perään.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia käytetään tekemiseen ja oppimiseen, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina torstaisin klo 18.45. Lukukaudella on aina 14 kokoontumiskertaa. Ensimmäinen kerta on to 13.8.2020. Opetukseen voi osallistua halutessaan etäyhteyden kautta. LauluAvain varaa oikeuden järjestää opetuksen osittain tarvittaessa etäyhteyden tai opetusvideoiden avulla mikäli korona-rajoitukset näin edellyttävät.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Ilmoittaudu tälle kurssille