Pienryhmä LA1S20

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:lauantaisin syksy2020
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2020-08-15
Hinta:438.00 €
Info:Tämä ryhmä on täynnä.

*************

Pienryhmissä yhden kurssikerran kesto on aina 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia on toimintaa, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Pienryhmä LA1 kokoontuu Kampin päätoimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina lauantai-aamupäivisin vaihtelevina aikoina klo 9-12 välillä. Ryhmällä on kaksi opettajaa, Minna Nyberg (7 krt) ja Minna Rusanen (5 krt). Ensimmäinen kerta on la 15.8.2020. Opetukseen voi osallistua halutessaan etäyhteyden kautta. LauluAvain varaa oikeuden järjestää opetuksen osittain tarvittaessa etäyhteyden tai opetusvideoiden avulla mikäli korona-rajoitukset näin edellyttävät.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta!
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä