Laulun alkeet JATKO LAJ3K21

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:maanantaisin klo 18.00 alk.26.4.
Opetuskerrat:5
Kurssin koko:10
Kurssin alkamispäivä:2021-04-26
Hinta:59.00 €
Info:Laulun Alkeet JATKO -kurssi soveltuu LauluAvain alkeiskurssin käyneille, ja kaikille muillekin joskus vähän laulaneille. Kurssi järjestetään etäyhteydellä ryhmäopetuksena. Tarvitset vain tietokoneen tai tabletin sekä internet-yhteyden. Oppilaiden mikrofonit ovat kiinni, joten toiset eivät kuule lauluasi, mutta sinä kuulet opettajan.

Kurssilla käydään läpi rauhallisesti ja selkeästi laulamisen perusteita Laulun Alkeet -kurssin pohjalta. Opettajan johdolla lauletaan helppoja, enimmäkseen tuttuja lauluja eri tyylilajeista, ja tutustutaan omaan ääneen ja laulamisen perusteisiin yksi asia kerrallaan. Kurssilaiset saavat koko kurssin ajaksi käyttöönsä myös selainpohjaisen LauluAvain Harjoituspankki 1 -kotiharjoittelumateriaalin.

AIKATAULU:
Kurssi sisältää viisi liveohjattua opetuskertaa Zoom-alustalla aina maanantaisin klo 18.00.

Livelähetyspäivät ovat:
ma 26.4.
ma 3.5.
ma 10.5.
ma 17.5.
ma 24.5.

OHJELMISTO:
Opettaja tiedottaa etukäteen kurssilla laulettavista kappaleista. Mitään lauluja ei tarvitse opetella etukäteen. Jokaisen kerran lopuksi annetaan ohjeet kotona tehtäviin harjoituksiin.
Lähetämme kaikille osallistujille ennen kurssin alkua sähköpostilla infokirjeen, jossa on lisätietoa kurssista sekä Zoom-linkki ja tunnukset ensimmäiselle kurssikerralle.

Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan LauluAvaimen maksu- ja peruutusehtoihin, kiitos.
Ilmoittaudu tälle kurssille