Seniorit -lauluryhmä 2 SEN2K22

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:torstaisin klo 12.15
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2022-01-13
Hinta:173.00 €
Info:Lauloitko joskus aikanasi, mutta ääni on ehtinyt ruostua? Vai oletko aina halunnut laulaa, mutta et ole rohjennut? Rajoittaako hengityssairaus laulujasi? Tule mukaan LauluAvain Seniorit -porukkaan oppimaan terveen lauluäänen perusteita ja laulamaan monipuolisia lauluja kivan, osaavan vetäjän johdolla. Laulaminen tutkitusti virkistää, kohentaa elämänlaatua ja saattaa helpottaa monenlaisia hengitysoireita - parhaimmillaan laulaminen on kuin hauskaa hengitysjumppaa! Ryhmä on tarkoitettu 60+ -ikäisille.

Senioriryhmässä perustasolla laulettava ohjelmisto on valittu enimmäkseen tutuista "peruslauluista": iskelmiä, kansanlauluja, ikivihreitä. Minkäänlaista laulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse etukäteen olla, opettaja ohjaa toimintaan mukaan alusta asti. Laulamisen lisäksi ryhmässä tehdään helposti omaksuttavia, selkeitä ääniharjoituksia, jotka rentouttavat ja auttavat äänen kulkua ja jumppaavat hengityselimistöä. Kaikki tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin, eikä kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa yksin!

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme. Osoite on Lapinrinne 2, katutaso, sisään C-rapun vierestä. Jokainen laulukerta kestää tunnin (60min), aina torstaisin klo 12.15-13.15.

Odotamme kaikilta osallistujilta täyttä rokotesuojaa sekä jos rajoitukset niin edellyttävät, maskin käyttöä tuntien aikana. Terveydellisistä syistä maskin käytöstä voi pyytää vapautusta. Emme pyydä nähtäväksi kenenkään terveystietoja, emmekä kerro niistä ryhmälle.

Luethan maksu- ja peruutusehtomme ennen ilmoittautumistasi, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille