Seniorit -lauluryhmä 3 SEN3K22

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:torstaisin klo 13.45
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2022-01-13
Hinta:173.00 €
Info:Lauloitko joskus aikanasi, mutta ääni on ehtinyt ruostua? Vai oletko aina halunnut laulaa, mutta et ole rohjennut? Rajoittaako hengityssairaus laulujasi? Tule mukaan LauluAvain Seniorit -porukkaan oppimaan terveen lauluäänen perusteita ja laulamaan monipuolisia lauluja kivan, osaavan vetäjän johdolla. Laulaminen tutkitusti virkistää, kohentaa elämänlaatua ja saattaa helpottaa monenlaisia hengitysoireita - parhaimmillaan laulaminen on kuin hauskaa hengitysjumppaa! Ryhmä on tarkoitettu 60+ -ikäisille.

Senioriryhmässä perustasolla laulettava ohjelmisto on valittu enimmäkseen tutuista "peruslauluista": iskelmiä, kansanlauluja, ikivihreitä. Minkäänlaista laulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse etukäteen olla, opettaja ohjaa toimintaan mukaan alusta asti. Laulamisen lisäksi ryhmässä tehdään helposti omaksuttavia, selkeitä ääniharjoituksia, jotka rentouttavat ja auttavat äänen kulkua ja jumppaavat hengityselimistöä. Kaikki tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin, eikä kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa yksin!

Ryhmään osallistuvilta odotamme täyttä rokotesarjaa ja/tai maskin käyttä tunneilla. Helsingin maskisuosituksista riippuen tunneilla saatetaan käyttää kasvomaskia joka tapauksessa. Tästä saa tarvittaessa terveydellisistä syistä poiketa. Emme kysy kenenkään terveystietoja eikä niitä kerrota muille asiakkaille.

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme. Osoite on Lapinrinne 2, katutaso, sisään C-rapun vierestä. Jokainen laulukerta kestää tunnin (60min), aina torstaisin klo 13.45-14.45.

Luethan maksu- ja peruutusehtomme ennen ilmoittautumistasi, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille