Pop-laulukurssi POPK22

Opettaja:Anna Hakala
Aika:torstaisin klo 17.30
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2022-01-20
Hinta:290.00 €
Info:Pop-laulukurssilla lauletaan nimensä mukaisesti erilaisia pop- ja rockbiisejä käytännönläheisesti eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengeihin heittäytyen. Ryhmässä käydään läpi myös seuraavia teemoja: lauletun englannin lausuminen, rytmiikka sekä pop-kappaleiden taustastemmojen laulaminen. Erityisiä taitovaatimuksia kurssille tulijoille ei ole - sisältö on suunniteltu niin että jokainen pärjää mukana. Jos olet ihan aloittelija, ja pop-maailma kiinnostaa, voit hyvin osallistua ryhmään. Opettaja kyllä opastaa harjoituksiin sisään. Laulut ja harjoitukset opetellaan enimmäkseen kuuntelun ja toistamisen kautta, eli nuottejakaan ei tarvitse osata lukea. Pop-ryhmässä ei ole henkilökohtaista laulunohjausta. Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä ryhmän ja opettajan kanssa eikä ketään laiteta laulamaan yksin muiden edessä.

PAIKKA:
Helsingin saksalainen koulu, 4. kerros, musiikkisali. Osoite Malminkatu 14, Kamppi

AIKA:
torstaisin klo 17.30-18.50
kesto 80 min / kerta

Ensimmäinen kurssikerta on to 20.1.2022. Opetusviikot eivät ole välttämättä peräkkäin; opettaja tiedottaa tammikuun alussa taukoviikoista ja tarkemmasta aikataulusta.

Toivomme ryhmään osallistuvilta kahta koronarokotusta ja/tai maskin käyttöä tuntien aikana, kiitos. Opetukseen voi osallistua halutessaan myös etänä.

Luethan maksu- ja peruutusehdot ennen ilmoittatumista. Tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille